Van der Valk Hotel Amsterdam Airport bij Schiphol heeft de ideale ligging voor mensen die dagtrips willen maken naar de grote steden Haarlem en Amsterdam. Bezoek de Amsterdam Dungeon of bewonder de historische binnenstad van Haarlem.

Van der Valk Hotel Amsterdam Airport beschikt over 435 kamers die standaard zijn voorzien van een televisie, telefoon, kluisje, draadloos internet en een terras of balkon. In de badkamer vind je een ligbad, een aparte douche en toilet. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant van het hotel. In dit restaurant geniet je ’s avonds niet alleen van traditionele specialiteiten uit de Franse keuken, maar ook specialiteiten uit de Italiaanse, Zuid-Amerikaanse en Oosterse gerechten. Na het eten neem je een drankje bij de open haard of in de Royal bar. Het hotel heeft ook een wellness center waar je heerlijk kunt ontspannen. Je kunt hier gratis gebruik maken van het zwembad, de sauna, stoombad en infrarood cabines. Tegen betaling kun je bijkleuren onder de zonnebank.

In de omgeving van Van der Valk Hotel Amsterdam Airport kunt u vele leuke tripjes ondernemen. Ga winkelen op Schiphol Plaza. Hier vindt u talloze leuke winkels en bewonder tijdens een break opstijgende vliegtuigen. Ga ook een gezellig dagje naar Haarlem en drink een drankje in een van de cafés op de Grote Markt. Shopliefhebbers slaan hun slag in de Barteljorisstraat, de Zijlstraat of in de Grote Houtstraat. Bij een bezoek aan Amsterdam kunt u het Vondelpark niet overslaan. Beleef hier een lekkere picknick aan een van de vijvers in het Vondelpark. Bekijk ook de historische binnenstad eens in een ander perspectief tijdens een tocht in de rondvaartboot.

amsterdam2 amsterdam1

Ga hier naar de deal! Kijk hier voor meer deals!

amsterdamscreenshot

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)