Ruil het geluid van je wekker in voor het ruisen van de zee, het zaterdagse ritje naar de supermarkt voor een heerlijke strandwandeling en vervang je boterhammetje voor een uitgebreid ontbijt in een comfortabel 4*-designhotel. Vanuit Hotel-Restaurant Elzenduin liggen de statige lanen en pleinen van Den Haag praktisch om de hoek en vind je de dobberende schepen van havenstad Rotterdam op slechts 30 minuten rijden.

Dit sfeervolle viersterrenhotel aan de Zuid-Hollandse kust is modern ingericht en het interieur bestaat uit vernieuwende luxe elementen. Trek erop uit om de prachtige omgeving te verkennen en neem de rust in je op terwijl je uitwaait aan het strand of wandelt door de duinen van het knusse duindorp Ter Heijde.

Na een volle dag in de frisse buitenlucht is er niets fijner dan in de warmte van het designhotel een aperitief te drinken, om vervolgens aan te schuiven voor een overheerlijk 3-gangendiner. Beleef romantiek zoals deze bedoeld is en neem je geliefde mee naar Hotel-Restaurant Elzenduin. Je geniet er drie dagen van alle luxe en design, maar bovenal van elkaar!

Boeken? Dat doe je natuurlijk op de website van Travelbird en met beperkte beschikbaarheid raad ik je aan zo snel mogelijk te boeken.

Blauer Strandkorb 13 Glückszahl

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

elzenduin

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)