Travelbird is een geweldige website als je op zoek bent naar geweldige vakantiedeals. Helemaal voor lekker weg in eigen land deals. Zo heeft Travelbird vandaag (en alleen vandaag) een geweldige deal naar Texel! Namelijk: 3 dagen in een geweldig hotel inclusief ontbijt en 1 x een heerlijk 3 gangen diner voor maar 59,50 per persoon. (Op basis van een reis met 2 personen)

Je kunt tot eind met eind mei genieten van een aantal dagen op Texel. Geniet van de rust en van de natuur. Slapen doe je in het Hotel De Cooghen waar je een heerlijke tijd zult hebben. Het hotel word met een 7,4 beoordeeld en elke ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt en je krijgt zelfs op 1 avond een heerlijk 3 gangen menu. Ook bied het hotel je gratis wifi aan zodat je iedereen gelijk kunt laten weten hoe heerlijk je het hebt.

Dit is een geweldige deal voor je weekendje weg dus wacht niet met boeken en geniet misschien dit weekend al van een aantal dagen op Texel.

Artikelbild_Nordsee_Sand_Strand_Meer

Hier ga je naar deze deal

Texel deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)