Geniet van een stedentrip in Nederland en verblijf in het bruisende Eindhoven. Ontdek de lichtstad vanuit dit unieke 4* designhotel voor slechts €47, inclusief uitgebreid ontbijt.

The Student Hotel Eindhoven

Dit unieke designhotel ligt in het bruisende centrum van Eindhoven, direct naast het centraal station. Vanuit het hotel heb je een mooi uitzicht over de prachtige stad. Neem plaats in de bibliotheek om even helemaal tot rust te komen of blijf fit in de beschikbare fitnessruimte. Liever iets anders doen? Speel een potje tafeltennis of een videogame in de game area, gevolgd door een drankje aan de bar.

Verblijf Eindhoven

Huur fietsen bij het hotel om de omgeving te verkennen. Maak tijdens je fietstocht een stop bij het Philips Museum en ontdek de geschiedenis van de gloeilamp. Ga je liever een middagje winkelen, begin dan op de markt. Om de markt heen vind je winkelstraten met veel hippe winkels. Wandelliefhebbers kunnen ook nog een wandeling maken door het Stadswandelpark. Wist je dat Strijp-S eerst alleen maar toegankelijk was voor medewerkers van Philips? Nu kan iedereen genieten van de hippe winkels en verschillende horecagelegenheden die zich hier bevinden.

screenshot van de deal

Screenshot van deal