Tiny natuurhuisje bij Houten

Vlakbij de Utrechtse Heuvelrug

  • Hotel Tiny House
  • Boekingskosten Geen!
  • Beoordeling 5/5
  • Beschikbaarheid Ook tijdens de kerstdagen!
Holidayguru tipt 23.12.20 tot 26.12.20
P.p. vanaf € 140,-

Altijd al eens in een tiny house willen slapen? Dit is je kans! Ga er een lang weekend op uit in de natuur en slaap in dit té leuke vakantiehuisje voor slechts €140 per persoon. Extra leuk: de tiny house is ook beschikbaar tijden kerst!

Tiny natuurhuisje

Een verblijf in deze tiny house laat het hart van ieder natuurliefhebber sneller kloppen. Het houten huisje is gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen en ligt in een grote tuin vol bloemen, planten en dieren; grote kans dat je tijdens je een konijntje, egels of een kakelende kip spot! De tiny house is luxe en comfortabel ingericht met een onder meer een zithoek, slaapvide en een compleet uitgeruste keuken.

Weekendje Houten

De tiny house ligt in Houten, op slechts 10 minuten fietsen van natuurgebied Ameliswaard. Leeg je hoofd van de dagelijkse stress tijdens een wandeling door de bossen en polders van dit mooie stukje Nederland. Ook de Utrechtse Heuvelrug ligt vlakbij. Zin in een dagje stad? Ga shoppen en cultuur snuiven in Utrecht of Amersfoort, een van de leukste winkelsteden van Nederland!

screenshot van de deal

ss_houten