Onze eigen stad Rotterdam is door Lonely Planet tot nummer vijf verkozen in de top 10 van ‘top cities in the world‘! Voor mij een reden om deze stad te herontdekken. Overnacht in het **** Worldhotel Wings hotel in Rotterdam voor €59 incl. driegangendiner! De deal is voor twee personen!

rotterdam2De Zuid-Hollandse stad dankt deze titel aan de nieuwe initiatieven, de vernieuwende architectuur zoals het centraal station, het maritieme verleden en het bruisende nachtleven! Tijdens een paar dagen in de stad is er genoeg te beleven. Ga de Euromast in en geniet van een uitzicht op de skyline! In het Museum Boijmans van Beuningen vind je werken van bekende Nederlandse en Italiaanse kunstenaars. In de Markthal kun je bij verschillende tentjes diverse gerechten proeven en hou je van bier? Bezoek Stadsbrouwerij De Pelgrim !

Je overnacht in het **** Worldhotel Wings hotel. Het ligt naast Rotterdam The Hague Airport en de centra van Rotterdam, Delft en Den Haag zijn goed te bereiken. Het hotel is voorzien van een restaurant, sportsbar, fitnessruimte en eigen parkeergarage. Op Trivago krijgt dit hotel een uitstekende score van 88/100 op basis van 198 beoordelingen.

Europe_Netherlands_Rotterdam_010

Bezoek de Top City of the World Rotterdam en boek snel!

Boek de deal! Bekijk deze deal

Rotterdam

hotel

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld en andere vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)