Niet elke vakantie hoeft met het vliegtuig te zijn. Er zijn heel veel Nederlanders die lekker met de auto op vakantie gaan. Voor deze groep vakantiegangers heb ik zojuist een geweldige deal gevonden op de website van Arke. 8 Dagen in een top appartement in de Toscane voor maar €33 per persoon. Op basis van een reis met 2 personen. Ben je met meer personen is dat ook geen probleem. Dan voeg je gewoon nog een aantal mensen aan je gezelschap toe en je hebt alsnog een super goedkope prijs.

Overnachten doe je in het Marina di Massa appartement wat met een 8,5 word beoordeeld. Het appartement ligt op maar 600 meter van het strand en je kunt hier verblijven op een ruim aantal data in april, mei en juni voordat de prijs omhoog gaat. De beoordelingen zijn erg goed en het appartement ligt op loopafstand van het centrum en dus ook van het mooie strand.
Iedereen die dus op zoek is naar een leuke en vooral zeer voordelige autovakantie naar Italië heeft hier een geweldige deal! Want voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Artikelbild_Italien_Toskana_Weinberge

Hier ga je naar deze deal

italie toscane autovakantie deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)