Design boutique hotel in Maastricht

Profiteer van de Maastrichtse gastvrijheid!

Holidayguru tipt 25.10.20 tot 26.10.20 Maastricht
P.p. vanaf € 32,-

Kom overnachten in het Townhouse hotel in Maastricht! Dit 4* designhotel is dé ideale uitvalsbasis voor een weekendje in de Limburgse stad. Boek nu een nachtje weg voor maar €32.

Townhouse Hotel

Townhouse Hotel ligt op een toplocatie in Maastricht en is een heerlijke plek om te logeren tijdens een weekendje weg. In de mooi ingerichte kamers voel je je direct thuis en in de woonkamer van het hotel kun je een krantje lezen of een spelletje spelen.

Weekendje Maastricht

Het Townhouse designhotel ligt op slechts 200 meter van het Centraal Station. Mocht je de gezellige “woonkamer” van het hotel (met open haard, veel boeken en vintage elementen) van het hotel willen verlaten, dan kun je in Maastricht natuurlijk prachtig wandelen. De Maas, de oude stadsmuren, kathedralen aan het Vrijthof en gezellige terrasjes maken van de stad een oase van bourgondische gezelligheid. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het Bonnefantenmuseum. Rond de Sint Pietersberg, net buiten de stad, kun je prachtig wandelen langs de groeve, het fort en het water.

screenshot van de deal

Screenshot deal