Het Townhouse designhotel in Maastricht

Profiteer van de Maastrichtse gastvrijheid!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Townhouse Hotel
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 32,50

Kom overnachten in het Townhouse hotel in Maastricht! Dit 4-sterren designhotel biedt allerlei leuke extra’s, zoals een welkomstdrankje bij aankomst, of een vis op de kamer als je je eenzaam voelt! Maak het mee in Maastricht!

Townhouse Maastricht

Townhouse Hotel

“Het is niet alsof je overnacht in een hotel maar meer alsof je logeert,” – zo luidde een beoordeling van een eerdere bezoeker. Het Townhouse Hotel krijgt dan ook een zeer goede score van 8.2 uit 10 punten. De kamers zijn leuk ingericht en hebben goede boxsprings en een regendouche. Voor een goede nachtrust kun je zelfs de gordijnen op afstand besturen. Mocht je wat extra gezelschap kunnen gebruiken, dan bestaat de mogelijkheid om vooraf een vissenkom op de kamer te laten plaatsen. In de lounge is het goed toeven dankzij de ontspannen sfeer.

Townhouse Maastricht

4-sterren designhotel in Maastricht

Het Townhouse designhotel ligt op slechts 200 meter van het Centraal Station. Mocht je de gezellige “woonkamer” van het hotel (met open haard, veel boeken en vintage elementen) van het hotel willen verlaten, dan kun je in Maastricht natuurlijk prachtig wandelen. De Maas, de oude stadsmuren, kathedralen aan het Vrijthof en gezellige terrasjes maken van de stad een oase van bourgondische gezelligheid. Cultuurliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan het Bonnefantenmuseum. Rond de Sint Pietersberg, net buiten de stad, kun je prachtig wandelen langs de groeve, het fort en het water.

Townhouse Maastricht

screenshot van de deal

Screenshot deal