slechts 69,50 €

Met deze deal kun je voor 3 dagen heerlijk uitwaaien in Bergen. Maak een wandeling over het strand en struin door het gezellige centrum om ’s avonds terug te keren in een knus familiehotel. Uitwaaien Bergen: 3 dagen in een centraal gelegen hotel inclusief ontbijt en wifi vanaf €69,50.

bergen-travelbird

Kunstenaarsdorp Bergen ligt tussen een  duinreservaat en het gezellige centrum van Alkmaar in. Omringd door bossen, de zee en polders is het een heerlijke plek om tot rust te komen. Natuurliefhebbers kunnen een wandeling door het bos of over het strand maken. Maar ook cultuurliefhebbers komen zeker aan hun trekken.  Zo kun je een 1,5 uur durende kunstroute langs de verschillende ateliers maken. Of maak een uitstapje naar de gezellige stad Alkmaar.

strand

Je overnacht in het knusse familiehotel 1900. Dit hotel ligt in een rustige zijstraat van het centrum van Alkmaar. Je zult je gelijk thuis voelen in dit knusse hotel. Kom tot rust in de comfortabele kamers of bij de open haard. Op Tripadvisor krijgt het hotel 3/5 sterren.

Uitwaaien in bergen. Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

 

screenshot van de deal

bergen-6950-euro-travelbird
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)