Vind je weg naar het midden van het land voor een uniek én romantisch nachtje weg in Utrecht. Voor €79 boek je een overnachting in een oude werfkelder midden in de stad aan de Oudegracht.

UKI Hotel

UKI Hotel is een bijzonder eenkamerhotel in het hart van Utrecht. Een oude werfkelder aan de Oudegracht is omgetoverd tot een luxe en romantische hotelkamer. Na een dagje sightseeing of shoppen in Utrecht kun je in je kamer met kitchenette een lekkere maaltijd klaarmaken en borrelen op het terras aan het water. Hier kun je ’s ochtends ook heerlijk ontbijten of de dag beginnen met een bakje koffie.

Weekendje Utrecht

Vanuit je unieke hotelkamer aan de Oudegracht kun je zo in een waterfiets of kayak stappen om door de grachten van Utrecht te peddelen. Ook veel leuke winkels liggen om de hoek, van grote internationale ketens tot kleine boetiekjes waar je een one of a kind souvenir vindt. Wil je even aan de drukte van de stad ontsnappen, neem dan een kijkje bij het nabijgelegen Kasteel de Haar, een van de mooiste kastelen van Nederland.

screenshot van de deal

Screenshot deal