Wil jij een uniek 3-daags verblijf in een heerlijke lodge in het bos én bij de zee, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en een uur in de privésauna voor slechts €62,50!? Het ruisen van de zee op de achtergrond, het duingras voor je raam of onder je balkon, en de geur van dennenappels en hout… Tijdens een verblijf in een van de karakteristieke lodges van Badhotel Rockanje krijg je even het gevoel één te zijn met de natuur. Maak

Je hebt de keuze uit data van juni t/m augustus 2015. Je verblijft in het 3-sterren Badhotel Rockanje aan Zee. De uitdrukking ‘best of both worlds’ gaat helemaal op voor dit driesterrenhotel, want op slechts vierhonderd meter van zee, bevind je je hier tussen de duinen én midden in het bos. Rockanje ligt aan de Noordzeekust in Zuid-Holland. Vanaf Utrecht is het ongeveer een uur en een kwartier rijden.

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Knipsel1

Boek deze deal nu! Meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)