Bijzonder: overnachten in een Utrechtse werfkelder

Unieke kamers en appartementen in historische panden aan de grachten

Holidayguru tipt 15.10.20 tot 16.10.20
P.p. vanaf € 57,-

Maak je stedentrip Utrecht extra bijzonder met een overnachting in een historische werfkelder. Voor slechts €57 slaap je een nachtje pal aan de Utrechtse grachten, hóe leuk!

Hotel26: overnachten aan de Utrechtse grachten

Overnacht in het hart van Utrecht op een wel heel bijzondere locatie: in een werfkelder! Hotel26 toverde een aantal van de oude werven aan de Utrechtste grachten om tot moderne hotelkamers en appartementen. De hotelkamers beschikken over een eigen badkamer en een terras aan het water. Je slaapt in een stukje Utrechts cultureel erfgoed op een toplocatie in de stad, mét heel veel privacy. Inchecken en ontbijten doe je een stukje verderop bij het Court Hotel aan de Korte Nieuwstraat.

Stedentrip Utrecht

Vanuit je kamer aan de gracht verken je gemakkelijk de leukste bezienswaardigheden, boetiekjes, cafés en restaurants van Utrecht. De bekendste attractie van Utrecht is natuurlijk de Domtoren.  Voor de shopaholics is het leuk om een rondje te lopen door de 7 straatjes waar je, net als bij de bekende 9 straatjes van Amsterdam, veel leuke kleine winkels en koffietentjes tegenkomt.

screenshot van de deal

ss_utrecht3