Bijzonder: overnachten in een Utrechtse werfkelder

Unieke kamers en appartementen in historische panden aan de grachten

Holidayguru tipt 27.09.20 tot 28.09.20
P.p. vanaf € 64,-

Wist je dat je kunt overnachten midden in hartje Utrecht, in een bijzonder historisch pand én dat dit alles helemaal niet duur is? Maak kennis met Hotel26, een uniek hotel dat je de mogelijkheid biedt om een nachtje door te brengen in een oude werfkelder met uitzicht op de Utrechtse grachten.

Hotel26: overnachten aan de Utrechtse grachten

Overnacht in het hart van Utrecht op een wel heel bijzondere locatie: in een werfkelder! Hotel26 toverde een aantal van de oude werven aan de Utrechtste grachten om tot moderne hotelkamers en appartementen. De hotelkamers beschikken over een eigen badkamer en een terras aan het water. Je slaapt in een stukje Utrechts cultureel erfgoed op een toplocatie in de stad, mét heel veel privacy. Inchecken en ontbijten doe je een stukje verderop bij het Court Hotel aan de Korte Nieuwstraat.

Stedentrip Utrecht

Vanuit je kamer aan de gracht verken je gemakkelijk de leukste bezienswaardigheden, boetiekjes, cafés en restaurants van Utrecht. De bekendste attractie van Utrecht is natuurlijk de Domtoren.  Voor de shopaholics is het leuk om een rondje te lopen door de 7 straatjes waar je, net als bij de bekende 9 straatjes van Amsterdam, veel leuke kleine winkels en koffietentjes tegenkomt.

screenshot van de deal

screenshot deal