Pak je spullen, het is de hoogste tijd om er even tussenuit te knijpen! Hop, de natuur in van de Utrechtse Heuvelrug, waar je drie heerlijke dagen te wachten staan. Of je nu komt voor wandel- en fietstochten door de prachtige natuur, een bezoek aan Ouwehands Dierenpark of een dagje shoppen in Arnhem; het kan hier allemaal! Wat in ieder geval vaststaat is dat jij twee nachten verblijft in een viersterrenhotel, waar je elke dag wordt verwend met een lekker ontbijt en bovendien wordt verrast met een driegangendiner in Restaurant le Maquisard. Dat is pas genieten!

Je  hebt de keuze uit verschillende data van mei t/m augustus 2015. Je verblijft in het 4-sterren Paviljoen hotel op basis van logies en ontbijt en 1 driegangendiner. Ga jij genieten van dit stukje prachtige natuur in Nederland?

Wat let je nog? Boek snel want dit soort deals gaan snel!

Knipsel

Boek deze deal nu! Meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)