Voor alle racemonsters: overnachting V8 hotel Motorworld

Slaap in een racekamer of kies voor het tuning, route 66 of drive-in thema!

Holidayguru tipt 21.09.19 tot 22.09.19
P.p. vanaf € 65,-

Autoliefhebbers en snelheidsduivels opgelet, want in het V8 hotel Motorworld komen je stoutste dromen uit! In de autohoofdstad van Duitsland kun je namelijk overnachten in een themakamer. Heb je altijd al eens willen slapen in een autobed? Een garage? Een opgepimpte tuning kamer? Met deze deal kan het! Al vanaf €65 p.p. overnacht jij in een prachtige designkamer van dit te gekke hotel en voor slechts een paar tientjes breng je de nacht door in een coole themakamer.

V8 hotel Motorworld

Dit 4* hotel is aangesloten op Motorworld Stuttgart, je loopt dus zo het museum in de hangar op het vliegveld van Böblingen binnen. Oldtimers en collector’s items glimmen je tegemoet. Het hotel beschikt over tien themakamers, van een racekamer tot een carwash en van een drive-in cinema tot de Mercedes Suite. Voel je je iets te oud voor deze unieke kamers? Dan kun je ook heerlijk overnachten in een kamer met een iets rustiger interieur in bauhaus stijl. Hoe dan ook ligt een onvergetelijk verblijf in het verschiet!

Weekendje Stuttgart

Het hotel ligt op een half uur van het Porsche Museum, waar liefhebbers van snelle auto’s hun ogen uitkijken bij de indrukwekkende verzameling sportwagens. Ook het Mercedes Benz museum biedt een prachtige collectie die je meeneemt door 130 jaar autogeschiedenis. Autoliefhebbers maken hun trip compleet met een overnachting in het V8 hotel. Andere bezienswaardigheden in de buurt zijn het schitterende Schloss Platz in het centrum van Stuttgart en Schloss Solitude ten westen van de stad. Vanuit de tv-toren heb je een mooi uitzicht over de hele stad . Dit kan ook vanaf de Killesbergturm, een uitkijkpunt bovenop de Killesberg ten noorden van Stuttgart.

screenshot van de deal

screenshot v8 Motorworld