slechts 54,50 €

Autoliefhebbers en racemonsters opgelet! In het V8 hotel Motorworld in de autohoofdstad van Duitsland kun je overnachten in een themakamer. Heb je altijd al eens willen slapen in een autobed? Een garage? Een opgepimpte tuning kamer? Boek dan een kamer in het V8 hotel Motorworld bij Stuttgart!

v8 hotel autoworld stuttgart

V8 hotel Motorworld

Het 4-sterrenhotel is aangesloten op Motorworld Stuttgart, je loopt dus zo het museum in de hangar op het vliegveld van Böblingen binnen. Oldtimers en collector’s items glimmen je tegemoet. Het hotel beschikt over tien themakamers, van een racekamer tot een carwash en van een drive-in cinema tot de Mercedes Suite. Voel je je iets te oud voor deze unieke kamers? Dan kun je ook heerlijk overnachten in een kamer met een iets rustiger interieur in bauhaus stijl. Hoe dan ook ligt een onvergetelijk verblijf in het verschiet! Het hotel krijgt een uitstekende beoordeling van 88/100 op Trivago.

v8 hotel autoworld stuttgart

V8 hotel in Stuttgart

Het hotel ligt op een half uur van het Porsche Museum, waar liefhebbers van snelle auto’s hun ogen uitkijken bij de indrukwekkende verzameling sportwagens. Ook het Mercedes Benz museum biedt een prachtige collectie die je meeneemt door 130 jaar autogeschiedenis. Autoliefhebbers maken hun trip compleet met een ovenachting in het V8 hotel. Andere bezienswaardigheden in de buurt zijn het schitterende Schloss Platz in het centrum van Stuttgart en Schloss Solitude ten westen van de stad. Vanuit de tv-toren kun je de hele stad overkijken. Dit kan ook vanaf de Killesbergturm, een uitkijkpunt bovenop de Killesberg ten noorden van Stuttgart.

v8 hotel autoworld stuttgart

 • Slaap in een themakamer van v8 Motorworld in Stuttgart!
  • Reisperiode: naar eigen invulling, in dit voorbeeld met aankomst op vrijdag 25 mei
  • Reisduur: in dit voorbeeld 1 nacht
  • Hotel: v8 Motorworld
  • Aantal sterren: vier sterren
  • Beoordeling: 88/100 op Trivago
  • Verzorging: op basis van logies
  • Plaats: Böblingen
  • Let goed op bij het boeken of je wel of geen themakamer reserveert!
  • Prijs: Slechts €54,50 per persoon op basis van een overnachting voor twee personen

screenshot van de deal

Screenshot van de Stuttgart deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)