Voor alle racemonsters: overnachting V8 hotel Motorworld

Slaap in een racekamer of kies voor het tuning, route 66 of drive-in thema!

  • Sterren
  • Boekingskosten Geen
  • Beoordeling 8,5
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Voor iedereen bereikbaar Toegankelijk voor mindervaliden
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 17.10.20 tot 18.10.20
P.p. vanaf € 65,-

Racemonsters en snelheidsduivels opgelet! Verblijf in de autohoofdstad van Duitsland in het te gekke V8 hotel Motorworld. In dit bijzondere hotel kun je overnachten in super gave themakamers. Heb je altijd al eens willen slapen in een autobed? Een garage? Een opgepimpte tuning kamer? In dit hotel kan het!

V8 hotel Motorworld

Dit 4* hotel is aangesloten op Motorworld Stuttgart, je loopt dus zo het museum in de hangar op het vliegveld van Böblingen binnen. Oldtimers en collector’s items glimmen je tegemoet. Het hotel beschikt over tien themakamers, van een racekamer tot een carwash en van een drive-in cinema tot de Mercedes Suite. Voel je je iets te oud voor deze unieke kamers? Dan kun je ook heerlijk overnachten in een kamer met een iets rustiger interieur in bauhaus stijl. Hoe dan ook ligt een onvergetelijk verblijf in het verschiet!

Weekendje Stuttgart

Het hotel ligt op een half uur van het Porsche Museum, waar liefhebbers van snelle auto’s hun ogen uitkijken bij de indrukwekkende verzameling sportwagens. Ook het Mercedes Benz museum biedt een prachtige collectie die je meeneemt door 130 jaar autogeschiedenis. Autoliefhebbers maken hun trip compleet met een overnachting in het V8 hotel. Andere bezienswaardigheden in de buurt zijn het schitterende Schloss Platz in het centrum van Stuttgart en Schloss Solitude ten westen van de stad. Vanuit de tv-toren heb je een mooi uitzicht over de hele stad . Dit kan ook vanaf de Killesbergturm, een uitkijkpunt bovenop de Killesberg ten noorden van Stuttgart. Let op: deze deal is exclusief vervoer. Vindt eenvoudig jouw retourtje bij de NS.

screenshot van de deal

ss_stuttgart