Uniek bamboe hotel op Bali

Slaap in een waar kunstwerk!

  • Servicekosten Exclusief
  • Uniek overnachten Het grootste bamboe hotel ter wereld
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
P.p. vanaf € 975,-

Dit is nog eens een knap staaltje bouwwerk! Midden in de groene wildernis van Bali staat het grootste bamboe hotel ter wereld. Ontwaak met een waanzinnig uitzicht over de rijstterrassen van Ubud en je begint de dag al helemaal zen!

Sharma Springs Bamboo Mansion

Beleef het  ultieme Bali gevoel in dit prachtige bamboe hotel. Sharma Springs Bamboo Mansion is een feest voor je ogen en ook nog eens super luxe! Het reusachtige complex bestaat uit maar liefst vijf verdiepingen en alles, maar dan ook echt álles, is gemaakt van bamboe. Iedere slaapkamer is uitgerust met een moderne badkamer, keuken en een ruime lounge om te genieten van het eindloze uitzicht over de rijstterrassen en de rivier. Voor nog meer ontspanning kun je heerlijk dobberen in het mooie zwembad, dat wordt omringd door de groene jungle van Ubud. Dichterbij de natuur ga je haast niet komen!

Vakantie Bali

Je vindt heel wat mooie optrekjes op droomeiland Bali, maar deze luxueuze bamboe lodge is toch wel een van de mooiste! Midden in groene natuur van het binnenland is dit de perfecte plek voor een ontspannen vakantie. Het hotel is gelegen vlakbij Ubud, het culturele centrum van Bali en een absolute must seee tijdens een vakantie op Bali. Slenter over de ambachtmarkt en spot de mooiste handgemaakte Balinese producten, bezoek prachtige tempelcomplexen of huur een scooter en tour door de groene rijstvelden. Een vakantie op Bali gaat nooit vervelen!

screenshot van de deal

ss_bali