Uniek hotel in mechelen: verblijf in dit heilige hotel!

Logeer in een voormalige kerk, omgebouwd tot **** hotel!

  • Hotel Martins Patershof
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 47,-

Ga op een wel erg aparte weekendje weg. Overnacht in Mechelen in een voormalige kerk omgebouwd tot een luxe 4* hotel. Dicht bij huis, eventjes ertussenuit, maar toch een zeer aparte ervaring beleven. Iets wat je bij blijft. De locatie ademt romantiek, en het is dan ook een erg leuk hotel om je geliefde mee te verrassen voor een verjaardag, jubileum, valentijn, het behalen van 500 Facebook vrienden, een week volgehouden om geen avondeten te snapchatten, een maand niet te laat gekomen voor school/werk, of wat de reden dan ook is. Gewoon, omdat het kan, dat is vaak de leukste reden. Nou dat kan nu al voor maar €47! Bekijk hier snel alle mogelijke data en details voor dit unieke hotel!

martin's patershof

Een unieke vakantie in België

Voor een romantische vakantie is er één plek bij uitstek geschikt: het Martin’s Patershof in Mechelen. Samen met je geliefde neem je je intrek in de voormalige Minderbroederskerk of het klooster. ’s Ochtends ontwaak je terwijl de zon door de glas-in-lood-ramen schijnt en maak jij je klaar voor het ontbijtbuffet dat wordt geserveerd bij het authentieke altaar. De architectuur van dit hotel is prachtig, met de booggewelven, de statige zuilen, glas-in-loodramen en de velen verfijnde details. Dit is pas een leuke hotelspecial!

Martin's Patershof Mechelen

Ontdek het gezellige Mechelen

 

Ontdek dit unieke hotel zelf en combineer je verblijf met een stedentripje Mechelen. Het hotel ligt namelijk op een ideale locatie; centraal in het historische stadscentrum van de Mechelen op slechts 20 minuutjes rijden van Brussel. Je kunt het dus ook gewoon combineren met Brussel! Wat Mechelen betreft: breng bezoekjes aan de Sint-Romboutstoren, de binnenstad en de wandelkade van de Dijle. Romantiek en plezier gegarandeerd! Je hebt de keuze uit ontzettend veel verschillende data, dus je vindt vast een tijd die voor jou goed uitkomt! Op Tripadvisor krijgt het hotel een werkelijk geweldige beoordeling van 4,5 punten.

Martin's Patershof Mechelen

screenshot van de deal

screenshot