Last minute hemelvaart weekend naar Center Parcs

Vertrek met familie of vrienden naar een Center Parcs vakantiepark in de buurt!

  • maaltijden No Catering
Holidayguru tipt 11.05.18 tot 14.05.18
P.p. vanaf € 50,-

Heb je nog geen plannen voor het komende hemelvaart weekend? Dan heb ik goed nieuws voor je! Center Parcs heeft verschillende mooie last minute aanbiedingen vanaf €50 per persoon! Bel snel je beste vrienden op of overtuig je partner om het weekend niet thuis door te brengen! Hier check je de verschillende parken die meedoen aan de actie!

Center Parcs zwembadCenter Parcs Vakantie

Wie houdt er niet van een lang weekend in een Center Parcs bungalow? Gezellig genieten met familie en vrienden van het voorjaarszonnetje op het terras, samen gaan plonzen in de leuke zwemparadijzen of je wagen aan de talrijke activiteiten zoals mountainbiken, muurklimmen, … Er is zoveel variatie dat iedereen het naar zijn zin kan hebben, jong en oud. Center Parcs blijft het activiteitenpakket trouwens uitbreiden. Zo kan je in bepaalde vakantieparken de kids verrassen met een escape room, een family laser battle en zelfs een Virtual Reality Experience. Of kies voor de natuur en lange wandelingen in nationaal park Maasduinen naast Center Parcs ‘het Heijderbos’.
Center Parcs Heijderbos

Hemelvaart weekend in Center Parcs

Dat klinkt toch perfect voor een weekendje weg tijdens Hemelvaart! Dat vinden ze bij Center Parcs ook en daarom bieden ze last minute kortingen aan op verblijven in parken in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk! Je hoeft dus niet per se dicht bij huis te blijven… Zo kan je bijvoorbeeld het gloednieuwe vakantie park ‘Les Ardennes’ in de Belgische Ardennen  ontdekken. Gurutip: Blijven de kids thuis? Dan kan je eventueel kiezen voor een van de 11 vakantieparken die wellness-arrangementen aanbieden. Kom je gelijk helemaal relaxed terug naar huis! Bekijk snel de beschikbare aanbiedingen!
Center Parcs avontuurLast minute hemelvaart weekend kortingen op je verblijf in Center Parks vanaf  €50 p.p.

  • Goedkoopste reisperiode: 11 tot 14 mei 2018
  • Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
  • Verschillende Center Parcs vakantieparken
  • Verzorging: Logies
  • Plaats: verschillende locaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk
  • Bijkomende boekingskosten: €29,50, bedlinnen van €8 en toeristenbelasting
  • Prijs: Vanaf €50 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal