Pinksterweekend in Center Parcs

Breng je pinksterweekend gezellig in Center Parcs door vanaf €74 per persoon!

  • Sterren
  • maaltijden No Catering
Holidayguru tipt 18.05.18 tot 22.05.18
P.p. vanaf € 74,-
Bekijk deze deal[]=WE_PLUS&daterange=20180518-20180522&sort=price&order=asc&pricing=per_stay)epi(f27ad7055e86e55xb4a07d2c527ecb094)" text="Hier boeken"]

Mei lijkt wel bezaaid met feestdagen. Binnenkort is het opnieuw pinksterweekend! Heb je deze maand nog geen tijd gehad om er even tussenuit te gaan? Wat dacht je van een lang weekend Center Parcs tijdens Pinksteren? Het perfecte moment om enkele dagen gezellig door te brengen met vrienden en familie! Center Parcs heeft verschillende leuke aanbiedingen voor Pinksteren vanaf €74 per persoonBekijk hier de verschillende parken die meedoen aan de actie!

Center Parcs Snorkelen

Pinksterweekend Center Parcs

Zo’n lange weekends als Pinksterweekend zijn perfect om even wat gas terug te nemen en tijd door te brengen met familie en vrienden. Daar denken ze bij Center Parcs hetzelfde over en daarom kan je nu leuke kortingen krijgen op een verblijf in vakantieparken in Nederland maar ook in het buitenland! Zo kan je bijvoorbeeld in het Belgische park Erperheide verblijven, net over de Nederlandse grens en ideaal voor een weekendje met de kids. Je kan met hen de grote Kinderboerderij bezoeken of volledig wild gaan in het indoor speelparadijs. En natuurlijk mag een bezoekje aan het zwemparadijs niet ontbreken op een Center Parks weekend!

Center Parcs Bungalow

Vakantie Center Parcs

Een weekendje Center Parcs is een echte klassieker onder de Nederlandse gezinnen. Samen genieten aan het haardvuur op koude dagen of aperitieven op het zonnetje op het terras van je bungalow, de bezoekjes aan de zwembaden met al die gekke glijbanen en tal van andere activiteiten zoals muurklimmen of mountainbiken. Het aanbod is zo groot dat iedereen een leuke tijd kan beleven, jong en oud. Bel snel je familie of vrienden en overtuig hen om samen een weekendje weg te gaan tijdens Pinksteren! Bekijk hier de beschikbare aanbiedingen!

Center Parcs Spelen

Pinksterweekend kortingen op je verblijf in Center Parks vanaf  €74 p.p.

  • Goedkoopste reisperiode: 18 tot 22 mei 2018
  • Reisduur: 5 dagen, 4 nachten
  • Verschillende Center Parcs vakantieparken
  • Verzorging: Logies
  • Plaats: verschillende locaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk
  • Bijkomende boekingskosten: €29,50, bedlinnen van €8 en toeristenbelasting
  • Prijs: Vanaf €74 per persoon op basis van een reis voor twee personen

screenshot van de deal

Screenshot Center Parcs