slechts 16,50 €

De parken van Center Parcs zijn ideaal voor een vakantie met de kinderen in Nederland! Met de last minute korting van Center Parcs kun je nu voor heel weinig geld genieten van een paar heerlijke dagen aan de kust. Je verblijft al drie dagen in dit geheel vernieuwde park in Zeeland voor slechts €16,50 per persoon (€99 voor een 6-persoons cottage)! Je verblijft in een comfort cottage en mag tijdens je verblijf onbeperkt gebruik maken van het waterpark Aqua Mundo! Wees er snel bij en boek deze last-minute!

Center Parcs Port Zélande

Tijdens je verblijf in dit Center Parcs park in Zeeland overnacht je in een modern ingerichte cottage met eigen keuken en vaatwasser. Je zult je zeker niet vervelen tijdens je verblijf op dit Center Parcs park, met een groot Aqua Mundo waterpark en indoor speelplaats voor de kinderen. Lees snel verder in de deal wat voor activiteiten er allemaal te doen zijn bij Center Parcs Port Zélande. Dit park krijgt een prima beoordeling op TripAdvisor met 3,5 van de 5 punten!

Center Parcs Port Zelande

Omgeving Zeeland

Center Parcs Port Zélande ligt in een prachtige omgeving in Zeeland, tussen het strand en het Grevelingenmeer in. In de zomermaanden kun je hier verschillende watersporten, zoals kitesurfen, uitoefenen en in de winter leent het strand zich perfect voor lange wandelingen. Neem ook eens kijkje in Ouddorp, een van de gezellige Zeeuwse dorpen. Hier kan je gezellig gaan winkelen of een hapje eten in een van de restaurantjes.

screenshot van de deal

Screenshot deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)