Last-minute vakantie naar Port Zélande

Vernieuwd Center Parcs park met toegang tot de subtropische Aqua Mundo!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Port Zélande
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
slechts € 20,-
Bekijk deze deal =2019-03-18&facet[date_end]=2019-03-20&facet[site]=PZ&facet[capacities]=6_99)" text="Hier boeken"]

De parken van Center Parcs zijn ideaal voor een vakantie met de kinderen in Nederland. Met de last minute korting van Center Parcs kun je nu voor heel weinig geld genieten van een paar heerlijke dagen aan de kust. Je verblijft al drie dagen in dit geheel vernieuwde park in Zeeland voor slechts €20 per persoon (€119 voor een 6-persoons cottage). Je verblijft in een comfort cottage en mag tijdens je verblijf onbeperkt gebruik maken van het waterpark Aqua Mundo. Wees er snel bij en boek deze last-minute!

Port Zelande

Center Parcs Port Zélande

Tijdens je verblijf in dit Center Parcs park in Zeeland overnacht je in een modern ingerichte cottage met eigen keuken en vaatwasser. Je zult je zeker niet vervelen tijdens je verblijf op dit Center Parcs park, met een groot Aqua Mundo waterpark en indoor speelplaats voor de kinderen. Lees snel verder in de deal wat voor activiteiten er allemaal te doen zijn bij Center Parcs Port Zélande.

Port Zelande

Omgeving Zeeland

Center Parcs Port Zélande ligt in een prachtige omgeving in Zeeland, tussen het strand en het Grevelingenmeer in. In de zomermaanden kun je hier verschillende watersporten, zoals kitesurfen, uitoefenen en in de winter leent het strand zich perfect voor lange wandelingen. Neem ook eens kijkje in Ouddorp, een van de gezellige Zeeuwse dorpen. Hier kan je gezellig gaan winkelen of een hapje eten in een van de restaurantjes.

Port Zelande

screenshot van de deal

Screenshot deal