slechts € 30,-

Heel veel pret en toch heel goedkoop, je bent aan het juiste adres. Ik heb nu een heerlijke gezinsaanbieding voor je gevonden waarmee je in een goed beoordeeld 3*-hotel overnacht en toegang krijgt tot attractiepark Drouwenerzand. Weet je wat dit arrangement nog leuker maakt? In het attractiepark mag je onbeperkt eten en drinken en ’s ochtends krijg je een heerlijk ontbijtbuffet in je hotel! Dat wordt smullen, gieren en brullen.

Drouwenerzand Hotel

Drouwenerzand hotel

Jouw hotel staat direct naast het attractiepark, ideaal! Je krijgt hier ’s ochtends ontbijt en dan hup het park in. De entree t.w.v. €13,25 is inclusief en kosten voor eten of drinken zul je de rest van de dag ook niet meer maken. Het park belichaamt plezier voor jong en oud met pony’s, speeltoestellen en draaimolens voor de allerkleinsten, maar achtbanen en botsauto’s voor het wat ruigere plezier. Na een actieve dag in het attractiepark kun je weer naar huis of boek je er misschien nog een nachtje bij? Het hotel wordt tenslotte uitstekend beoordeeld met gemiddeld een 8.7 op Zoover.

Ontdek Drenthe

Het spreek voor zich dat je je gaat uitleven in het attractiepark, maar mocht je nog tijd overhouden dan wil ik je toch graag gewezen hebben op de prachtige Drentse natuur rondom het park. De bossen in deze omgeving zijn ideaal voor een heerlijk wandel- of mountainbiketocht. Misschien kom je zelfs wel een hunebed tegen.

screenshot van de deal

Hotel Drouwenerzand