slechts 39,- €

Echt een familie uitje! Overnacht in 4-sterren hotel in Gelsenkirchen, Duitsland met ontbijt en entree tot LEGOLAND Discovery Centre! voor slechts €39 per persoon. Er zijn ontzettend veel data beschikbaar, zelfs in de herfstvakantie!

Lego1

LEGOLAND Discovery Centre

Laat je kleintjes op ontdekkingsreis gaan door de kleurrijke wereld vol met actie: in Miniland kan je het hele Ruhrgebied op schaal zien van 1:45. Ook kun je je super vermaken in de 4D-bioscoop vol met special-effects. In de LEGO fabriek kunnen alle bezoekers zelf een LEGO steen maken en meenemen naar huis, zo heb je altijd een leuk aandenken! Verder zijn er ook veel live shows te zien. Ik kan je garanderen dat een bezoekje aan LEGOLAND Discovery Centre je het gevoel zal geven alsof je zelf in een legodoos bent beland!

 legoland Duitsland

Hotel Maritim (****)

Hotel Maritim ligt vlakbij het stadscentrum van Gelsenkirchen. Elke ochtend zal hier het ontbijt voor je verzorgd worden, zo begint je dag heerlijk uitgerust en vol plezier! Het hotel beschikt over een binnenzwembad en sauna. Op Tripadvisor krijgt dit hotel een goede beoordeling van 3.5 van de 5 sterren.

Bekijk ook mijn andere aanbiedingen voor onvergetelijke uitjes voor het hele gezin – bekijk mijn Pretparken pagina!

obraz_5

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)