Ervaar de romantische kerstmarkt in Monschau!

3-daagse arrangement met 4* hotel met ontbijt, diner, sauna en meer!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Michel en Friends Hotel Monschau
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
P.p. vanaf € 89,-

Op slechts 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht vind je één van de meest pittoreske, charmante en karakteristieke Duitse dorpjes die je je maar voor kunt stellen: het beeldschone Monschau! Dit authentieke dorpje is zeker een bezoekje waard en biedt ongetwijfeld het hele jaar door prachtige foto’s voor je Insta, maar om het écht speciaal te maken moet je aan het einde van het jaar hierheen gaan, als het dorpje omgetoverd wordt tot een magisch mooi winterwonderland. De kerstmarkt van Monschau is het toppunt van romantiek!

Met dit arrangement verblijf je er voor 3 dagen in een 4* hotel met sauna en wellness, en krijg je daarnaast dagelijks ontbijt en een diner. Bekijk hier snel alle mogelijke data en verder details; ga genieten!

monschau in de winter

Het sprookjesachtige Monschau

Die foto hierboven doet me altijd denken aan een van die glazen bollen met een miniatuurdorpje erin, waarmee je vervolgens moet schudden om het te laten sneeuwen. Zo sprookjesachtig en haast onwerkelijk karakteristiek ziet het eruit! Gelukkig kan ik je verzekeren dat Monschau echt 100% echt is. Het plaatsje ligt in de Duitse regio de Eifel, net over de grens bij Maastricht. Het hele jaar door is dit een populaire plaats voor een romantisch weekendje weg of een gezellig uitje met familie of vrienden, want hoe leuk is het om door een plaatsje te lopen waar de tijd honderden jaren stil heeft gestaan? Zodra de temperaturen dalen en de eerste sneeuwvlokken neerdwarrelen veranderd het dorpje in een prachtig winterwonderland. Beeldschoon toch?!

Monschau

Luxe arrangement in een 4* hotel

Om het helemaal af te maken verblijf je tijdens je weekendje weg in Monschau in het zeer goede 4* hotel Michel & Friends. Het hotel ligt op loopafstand van het pittoreske centrum van Monschau en beschikt over nette kamers, een goed restaurant (waar je zowel ontbijt als diner krijgt!) als ook een uitgebreide wellness en sauna! Op Tripadvisor krijgt het hotel niet voor niks een goede beoordeling van 3.5 van de 5 punten.

monschau

screenshot van de deal

screenshot