Romantisch vertoeven aan de Franse kust

3, 4, 5 of 6 dagen op basis van halfpension aan de Opaalkust

Holidayguru tipt 19.03.20 tot 21.03.20
P.p. vanaf € 109,-

Tortelduifjes opgelet! Met dit romantische hotelarrangement verblijf je een aantal daagjes aan de prachtige Opaalkust in Frankrijk. Voor slechts €109 boek je een uitstekend hotel en geniet je dagelijks van een smakelijk ontbijt en 3-gangendiner. Let op: dit is een Flashdeal! Dit zijn exclusieve deals die slechts één week te boeken zijn. Check hier alle Flashdeals!

Hotel Akena de Camiers Sainte-Cécile

Tijdens dit romantische uitje verblijf je in het heerlijke Hotel Akena de Camiers Sainte-Cécile. Dit uitstekende 3* hotel ligt aan de Opaalkust vlak bij Ste. Cecile en St. Gabriel. Om de dag goed te beginnen eet je je buikje rond bij het uitgebreide ontbijt en na een dag vol avontuur en ontdekking schuif je aan in het restaurant voor een smakelijk 3-gangendiner.

Opaalkust in Frankrijk

De Franse Opaalkust is een nog onontdekt pareltje in het noorden van Frankrijk. De Opaalkust strekt zich langs de Noordzee met natuurlijk het bekende Calais. Struin langs de prachtige stranden van rondom Le Touquet en bezoek het historische Boulogne-sur-Mer. Ook leuk is het grootste subtropisch zwemparadijs van Noord-Frankrijk, Aqualud. Uren spetterplezier gegarandeerd!

screenshot van de deal

Screenshot deal