Uniek overnachten midden in een Fries weiland

Rust, privacy én een heerlijk uitzicht bij dit bijzondere hotel in Friesland

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten Geen!
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 12.12.20 tot 13.12.20
P.p. vanaf € 95,-

Uniek overnachten in eigen land! Deze te gekke ‘cubes’ liggen midden in een oerhollands weiland in Friesland. De cube heeft ramen van de grond tot het plafond en dit geeft een werkelijk prachtig uitzicht op het weiland. Je overnacht hier al voor €95, inclusief ontbijt!

Hotel WeidumerHout: slapen in een cube in Friesland

Rooms with a view! Midden in een Fries weiland staan de tien ‘hotel-cubes’ van hotel WeidumerHout. Dankzij de glazen wanden kijk je vanuit je king-size bed zó het groene weiland in. Elke cube bestaat uit slechts één hotelkamer en dus geniet je in alle privacy van een romantische overnachting in het groene hart van Friesland. Naast de hotel-cubes biedt het hotel kamers aan in een monumentale boerderij uit 1867. In het aangrenzende restaurant kun je genieten van een lekker ontbijt, lunch of diner en van biertjes van een lokale bierbrouwerij.

Weekendje weg Friesland

Voor deze bijzondere hotelovernachting trek je naar het noorden van ons kikkerlandje. Hotel WeidumerHout ligt aan de Elfstedenroute. Heerenveen, Sneek en Franeker liggen allemaal op minder dan twintig minuten van het hotel. Leeuwarden ligt slecht zes kilometer verderop. De hoofdstad van Friesland was in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa en een leuke stad voor een dagje uit. Kom alles te weten over de provincie in het Fries Museum of ga shoppen in de Kleine Kerkstraat, een van de leukste winkelstraten van Nederland.

screenshot van de deal

Screenshot deal