Meivakantie aan het Gardameer

Verblijf in hotel met uitzicht over het meer, o.b.v. halfpension!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
P.p. vanaf € 95,-

Wil je in de meivakantie nog even lekker naar de zon, maar wil je niet te veel geld uitgeven? Dat kan! Voor slechts €95 boek je een leuk arrangement op basis van halfpension in een hotel aan het Gardameer in Italië. Er zijn veel data mogelijk voor deze lage prijs, boeken maar!

Gardameer vakantie

Hotel Elisa

Hotel Elisa ligt op 600 meter hoogte en heeft daardoor een fantastisch uitzicht over het Gardameer. Daarnaast ligt er een fijn zwembad voor de deur en is dit arrangement inclusief allerlei leuke extra’s. Zo smul je elke dag van een lekker ontbijtbuffet en van een 3-gangendiner. Bij aankomst staat bovendien een welkomstdrankje voor je klaar én je mag tijdens je verblijf lekker een balletje slaan op de tennisbaan en meedoen aan een olijfolieproeverij.

Gardameer vakantie

Gardameer vakantie

Met een oppervlakte van 369 vierkante kilometer is het Gardameer het grootste meer van Italië. De schilderachtige omgeving leent zich perfect voor een heerlijk relaxte vakantie. Deze deal is exclusief vervoer. Rijd met de auto naar Italië of check mijn vluchtenvinder om goedkope vliegtickets naar Italië te vinden.

screenshot van de deal

Screenshot deal