slechts € 173,-

Ik ben natuurlijk een groot liefhebber van zonvakanties op de Malediven of Mauritius, maar als de wintertijd weer aangebroken is dan gaat er wat mij betreft niks boven lekker buiten tussen de sneeuw liggen bubbelen in een hottub. Deze superdeal is dan ook he-le-maal mijn ding, want zeg nou zelf, dat ziet er toch ZALIG uit?! Ga lekker een paar daagjes ontspannen in Zuid-Tirol in Italië met deze luxe wellnessvakantie in de Alpen. All inclusive verblijf, excursies met gids, mountainbike huur, gratis toegang tot spa en meer zitten allemaal inbegrepen in de prijs! Dat alles voor slechts €173! Jawel, je leest het goed: €173!

Ga hier snel naar die luxe superaanbieding en ga genieten!

jouw luxe hotel

Luxe in de Alpen

Welkom in het 4* hotel Alpwell Gallhaus in Zuid-Tirol in Italië. Vanuit dit luxe hotel heb je een adembenemend uitzicht over het Ahrntal, een prachtige omgeving waar je heerlijk rond kunt wandelen en kunt genieten van de natuur. Wil je het iets actiever? Dan kan je gratis gebruik maken van een mountainbike, of meedoen met het fitnessprogramma onder begeleiding van een professional. Binnenin het hotel wacht overheerlijke gastronomie, onbeperkte drankjes en een zeer uitgebreide spa. Geen wonder dat dit hotel een bijna perfecte beoordeling van 4.5 van de 5 punten en een certificaat van uitmuntendheid.

Klinkt geweldig toch? Ga hier snel naar de aanbieding en boek je droomvakantie!

jouw luxe hotel

Ultiem genieten in Zuid-Tirol

Dit is toch ontspanning en romantiek ten top? Ga genieten in dit luxe hotel en vergeet eventjes al je zorgen. Het hotel ligt in de Italiaanse regio Zuid-Tirol, bij de prachtige Dolomieten bergketen. Met dit hotel als uitvalsbasis kun je gemakkelijk de bergen in om te mountainbiken, hiken, of gewoon een mooie natuurwandeling te maken. Maar als ik naar dat hotel van je kijk, dan betwijfel ik eigenlijk of je ooit een stap buiten de deur gaat zetten; op de 5 stappen naar die jacuzzi na dan 😉

jouw hotel

screenshot van de deal

screenshot