Slaap in een zeeschelp in Mexico

Geweldige Airbnb op een prachtige locatie

  • kamertype Villa
  • Boekingskosten Inbegrepen
  • Belastingen Inbegrepen
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Strandhotel Hotel nabij strand
  • Neem een frisse duik Buitenzwembad aanwezig
Holidayguru tipt 08.05.20 tot 15.05.20
P.p. vanaf € 1123,-

Wauw Wauw Wauw!  Dat is het enige wat je kan denken als je dit zeeschelpenhuis ziet in Mexico. Met deze deal heb je het hele huis voor jezelf, inclusief privézwembad en prachtig uitzicht. Voor maar €135 per nacht slaap je hier al in het prachtige Mexico, het enige wat jij nog moet doen is een vliegticket bemachtigen.

Casa Caracol

Je verblijf, genaamd Casa Caracol, is een wereldberoemde Airbnb in de vorm van een zeeschelp. Voor een goede prijs heb je dit hele huis voor jezelf inclusief zwembad, tuin, en alle faciliteiten van het huis zoals meerdere slaapkamers, balkon en keuken. Het huis is geschikt voor maximaal vier personen, maar mocht je met zes personen zijn dan is er een derde ‘schelp’ beschkbaar met een groot bed en bad voor $99 per nacht extra.

Vakantie Mexico

Ga op heerlijke ontspanvakantie naar het schitterende Mexico. De dichtsbijzijnde luchthaven is Cançun. Het huis zelf is gelegen op Isla Mujeres, wat makkelijk te bereiken is met de veerboot vanaf Cançun. Hier ga je lekker op het strand ontspannen en genieten van het goede leven. Zak onderuit, neem een cocktail of duik in het water. Deze luxe vakantie ga je nooit meer vergeten!

screenshot van de deal

mexico