Romantisch overnachten op de Veluwe

Contactloos verblijf + privéjacuzzi!

  • Servicekosten Inbegrepen
  • Beoordeling 4.9/5
  • Schoonmaakkosten Inbegrepen
  • Romantisch Bubbelen in je privéjacuzzi
Holidayguru tipt 11.01.21 tot 12.01.21
P.p. vanaf € 64,-

Ga op vakantie in Nederland in deze schitterende Airbnb op de Veluwe. Het luxe vakantiehuisje ligt aan de rand van het bos, waardoor je je middenin de groene natuur begeeft. Heerlijk ontspannen! En over ontspannen gesproken, je beschikt ook nog eens over je eigen privéjacuzzi. De perfecte romantische getaway.

Luxe vakantiehuisje op de Veluwe

Dit luxe vakantiehuisje is een geweldige plek voor een ontspannen en romantische getaway. Het schattige houten huisje ligt in een rustig hoekje in een grote, weelderige tuin aan de rand van het bos. Geniet tussen de fluitende vogeltjes van een lekker ontbijtje op het terras en trek daarna de natuur in voor een lange wandeltocht over de Veluwe. Het huisje beschikt over een eigen privéjacuzzi, waar je na een inspannende dag heerlijk kunt relaxen. Je verblijf in deze Airbnb is contactloos, waardoor je op een veilige manier geniet van je romantische staycation.

Vakantie op De Veluwe

Urenland wandelen, actieve fietstochten of juist heerlijk ontspannen in de vele wellness centra; de Veluwe is een van de mooiste plekken voor een vakantie in Nederland. Ontvlucht de dagelijkse hectiek en ga op avontuur in het diverse natuurlandschap van het Nationale Park de Hoge Veluwe. Wie weet spot je wel wilde hertjes of zwijntjes!

screenshot van de deal

Screenshot deal