Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard aanbieding

Verblijf in een 4* hotel, inclusief ontbijt en dagentree tot Thermen Born!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 01.09.19 tot 02.09.19
P.p. vanaf € 34,50

Even genoeg gewerkt en gestrest! Hoog tijd om er eventjes tussenuit te gaan en helemaal tot rust te komen. En om je nog wat minder te belasten, heb ik meteen een mooie aanbieding voor je klaar staan. Verblijf in een heerlijk wellness hotel in Limburg, dichtbij Sittard en Maastricht, voor maar €34,50 per persoon. Dat is inclusief toegang tot de wellness!

Wellness

Amrâth Hotel & Thermen Born-Sittard

Direct bij  aankomst wordt duidelijk dat dit een zorgeloos weekendje wordt. ’s Ochtends schuif je aan aan het rijkelijke, smakelijke ontbijtbuffet. Daarna is het tijd om de thermen in te duiken. Bij dit arrangement zit dagentree tot Thermen Born inbegrepen. Neem uitgebreid de tijd om te genieten van het binnenzwembad, verschillende sauna’s zoals de Finse sauna en zoutkristalsauna, of bijvoorbeeld de hammam. En als het wat meer mag zijn, verwen je jezelf toch gewoon op een massage of schoonheidsbehandeling (tegen een meerprijs)!

Wellness

Weekendje weg in Limburg

Indien je de eerste dag een hele dag hebt genoten van het wellness complex, kan je van de tweede dag gebruik maken om een stukje Limburg te ontdekken. Ga niet meteen naar huis maar maak een omweg langs de prachtige omgeving. Je kunt bijvoorbeeld een namiddagje rondwandelen of shoppen in het centrum van Maastricht. Uiteraard met bezoek aan een leuk terrasje, ik wil dat je helemaal zen thuiskomt. Veel plezier!

Stedentrip Maastricht

screenshot van de deal

Screenshot deal