slechts 32,50 €

Hoe leuk is dit! In Zuid-Limburg kun je overnachten bij een sprookjesachtig kasteel. Super romantisch én dit weekendje weg is ook nog eens ontzettend betaalbaar. Voor slechts €32,50 per persoon boek je een overnachting, inclusief welkomstdrankje en ontbijt. Lees hier alles over dit arrangement en boek jouw weekendje weg.

Kasteel Schaloen

Appartementen Kasteel Schaloen

Waan je heel even in een waar sprookje met dit verblijf in een van de appartementen van Kasteel Schaloen in Zuid-Limburg. Je overnacht in het oude koetshuis dat uitkijkt op het kasteel. In de brasserie bij het kasteel geniet je ’s ochtends van een lekker ontbijtje. Hier kun je later op de dag ook een gezellige high beer of high wine boeken. Of ga wandelen of fietsen in de heuvelrijke omgeving of bezoek de naburige steden Valkenburg en Maastricht.

Kasteel Schaloen

Romantisch weekendje weg in Nederland

Geniet van een romantisch weekendje weg in eigen land met dit leuke arrangement van Kasteel Schaloen. Het eeuwenoude kasteel zorgt voor een sprookjesachtig verblijf in Zuid-Limburg. In de directe omgeving vind je prachtige natuurgebieden en de gezellige steden Valkenburg en Maastricht. Lekker een weekendje genieten van bourgondisch Limburg!

De Maas in Maastricht

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)