Romantisch: overnachten in een kasteel in Limburg

Waan je voor een weekend in een sprookje!

  • Hotel Appartementen Kasteel Schaloen
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 45,-

Hoe leuk is dit! In Zuid-Limburg kun je prinsheerlijk overnachten bij een sprookjesachtig kasteel. Super romantisch én dit weekendje weg is ook nog eens ontzettend betaalbaar. Voor slechts €45 per persoon boek je een overnachting, inclusief welkomstdrankje en ontbijt.

Kasteel Schaloen

Appartementen Kasteel Schaloen

Waan je heel even in een waar sprookje met dit verblijf in een van de appartementen van Kasteel Schaloen in Zuid-Limburg. Je overnacht in het oude koetshuis dat uitkijkt op het kasteel. In de brasserie bij het kasteel geniet je ’s ochtends van een lekker ontbijtje. Hier kun je later op de dag ook een gezellige high beer of high wine boeken. Ga wandelen of fietsen in de heuvelrijke omgeving of bezoek de naburige steden Valkenburg en Maastricht.

Kasteel Schaloen

Romantisch weekendje weg in Nederland

Geniet van een romantisch weekendje weg in eigen land met dit leuke arrangement van Kasteel Schaloen. Het eeuwenoude kasteel zorgt voor een sprookjesachtig verblijf in Zuid-Limburg. In de directe omgeving vind je prachtige natuurgebieden en de gezellige steden Valkenburg en Maastricht. Lekker een weekendje genieten van bourgondisch Limburg!

De Maas in Maastricht

screenshot van de deal

Screenshot deal