Tiny house midden in de natuur

Ontspannen op de Veluwe

  • Hotel Droompark de Zanding
  • Boekingskosten €32,50
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Lekker actief Wandel zo de Veluwe op
Holidayguru tipt 07.09.20 tot 11.09.20
P.p. vanaf € 225,50

Zin om er even tussenuit te gaan en de natuur in te duiken? Dan is deze tiny house op de Veluwe echt iets voor jou! Voor maar €225,50 per persoon verblijf je een midweek in dit leuke vakantiehuisje. Er zijn ook nog data beschikbaar in de zomervakantie!

Droompark de Zanding

Droompark de Zanding heeft een geweldige ligging midden in het bosrijke gebied van de Veluwe, perfect voor een momentje rust in de natuur. Vanaf het park wandel je zo het Nationaal Park De Hoge Veluwe op voor een ontspannen wandeltocht door het natuurgebied. Naast dat deze té leuke tiny houses de ideale plek zijn om je even lekker af te zonderen, zijn ze ook nog eens prachtig ingericht en van alle gemakken voorzien. Lees een goed boek op je eigen terras tussen het gefluit van de vogeltjes en je voelt je gelijk helemaal zen.

Vakantie op de Veluwe

Nederland heeft heel wat mooie plekjes, maar de Veluwe is toch wel een van mijn favorieten! Het natuurgebied leent zich uitstekend voor eindeloze wandeltochten door de bossen, uitgestrekte weide en lavendelvelden. Een geweldige break van de dagelijkse hectiek.

screenshot van de deal

Screenshot deal