slechts 46,50 €

Romantisch slapen onder de sterrenhemel? Dat kan gewoon tijdens een vakantie in Nederland! In Twente overnacht je bij Bed & Breakfast Erfgoed Bossem in een Sterrenkubus met een transparant dak zodat de sterren boven je bed schitteren. Deze bijzondere overnachting boek je voor €46,50 per persoon, inclusief ontbijt. Boek jouw overnachting in een sterrenkubus hier.

Sterrenkubus Twente

Sterrenkubus: slapen onder de sterrenhemel

Vanuit je bed naar de sterren staren, dat kan bij Erfgoed Bossem! Hier overnacht je in een unieke Sterrenkubus die zo ontworpen is dat je midden in de natuur kunt genieten van de magische sterrenhemel. Dankzij een transparante koepel in het dak kijk je vanuit je bed naar de sterren. Of tuur door de telescoop op het terras naar boven. Deze kleine kubuswoningen zijn volledig ingericht inclusief douche, toilet en kitchenette.

Erfgoed Bossem

Bed & Breakfast Erfgoed Bossem

De Sterrenkubussen staan op Erfgoes Bossem in Twente. Deze Bed & Breakfast biedt je naast deze bijzondere accommodaties ook de mogelijkheid aan om te overnachten in een suite in de boerderij of op het weiland in een lodgetent. Voor een lekker diner hoef je het erfgoed niet af. Elke zaterdag verzorgt chef-kok Martin een Twents menu gemaakt met lokale producten van de eigen boerderij en uit de omgeving. Eerdere gasten zijn ontzettend enthousiast over deze unieke accommodaties en geven Erfgoed Bossem een uitmuntende beoordeling op Tripadvisor van 4,5 van de 5 sterren.

Lodgetent

 • Slapen onder de sterren vanaf  €46,50 p.p.p.n. inclusief ontbijt! 
  • Geldigheid: Naar eigen wens, in dit voorbeeld vertrek op 05 – 06 juli. Let bij het reserveren goed op dat je een sterrenkubus reserveert.
  • Reisduur: Naar eigen wens, in dit voorbeeld 1 nacht.
  • Hotel: Bed & Breakfast Erfgoed Bossem
  • Aantal sterren: 3
  • Beoordeling: Op Tripadvisor ontvangt Erfgoed Bossem een certificaat van uitmuntendheid met een score van 4,5 van de 5 sterren.
  • Verzorging: logies en ontbijt
  • Plaats: Lattrop, Twente
  • Prijs: Slechts €46,50 p.p.p.n. op basis van een overnachting voor twee personen

screenshot van de deal

Screenshot van de sterrenkubus deal
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)