Ontdek de schoonheid van het zuidelijkste puntje van Nederland

Verblijf in 4* hotel met ontbijt, diner en toegang tot wellness

  • Hotel Hotel Gulpenerland
  • Sterren
  • maaltijden Halfpension
slechts € 54,50

Zak af naar het zuiden van Nederland en ontdek het prachtige Limburgse heuvellandschap! Met deze fijne aanbieding verblijf je midden in de groene natuur in een 4* hotel op basis van half pension voor maar €54,50. ’s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijt en ’s avonds wacht je een smakelijk diner! Bekijk hier de aanbieding voor meer informatie!

Limburg

Limburg op haar mooist

Dat vakantie in Nederland zeker de moeite waard is, dat mag wel duidelijk zijn. Over het algemeen staat ons land bekend als harstikke plat, maar wist je dat in het zuiden van Limburg wel degelijk heuvels zijn? Oke, het zijn niet de Zwitserse Alpen en je zult ook geen last van de hoogte krijgen, maar alsnog behoorlijk indrukwekkend met de prachtige uitzichten over de heuvels! Wandelen en fietsen (met versnellingen!) zijn zeker een must om de mooie omgeving te verkennen. Tijdens je verblijf in het limburgse heuvellandschap kun je ook heel makkelijk leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Maastricht en Valkenburg.

Maastricht

Hotel Gulpenerland

Je verblijft met deze aanbieding in het goed beoordeelde Hotel Gulpenerland. Dit 4* hotel ligt midden in het gezellige Gulpen dat een perfecte uitvalsbasis is voor mooie natuur- en shoppingtripjes. ’s Ochtends krijg je een heerlijk uitgebreid ontbijt en in de avond een culinair 3-gangendiner. Ook beschikt het hotel over een wellnessgedeelte waar je vrije toegang hebt tot de sauna en stoombad! Op Tripadvisor wordt het hotel goed beoordeeld met een 3.5 van de 5 sterren.

Valkenburg

screenshot van de deal

Screenshot van de deal