Bezoek de zeehondjes en relax in de sauna!

Hotelarrangement incl. sauna, zwembad en ontbijt

  • Hotel Waddenweelde
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 24,50

Ben jij al weleens bij Zeehondencrèche Pieterburen geweest? Wat mij betreft is dat een van die dingen die je als Nederlander toch minstens één keer in je leven gedaan moet hebben, net als een boottocht in Giethoorn of een dagje tulpen kijken in de Keukenhof, want eigenlijk heeft ons kleine landje toch zeer veel moois te bieden als je erover nadenkt! Met deze aanbieding ga je genieten in Pieterburen. Je verblijft tijdens dit uitstapje in een comfortabel hotel waar je niet alleen dagelijks ontbijt krijgt, maar ook nog eens gebruik kunt maken van het binnenzwembad en de sauna! Dat alles samen voor slechts €24,50! Bekijk hier snel alle mogelijke data en boek dit lekkere uitje in eigen land!

Pieterburen vakantie

Zeehondencrèche

Om je hotelarrangement extra speciaal te maken, moet je op bezoek in de Zeehondencrèche. Hier leer je hoe deze dieren gered worden. Beter nog, je kunt het zelf zien. Voedertijd in de Zeehondencrèche is een bijzonder moment, mis het niet. De opvang is een belevenis voor jong en oud en dus een perfect uitje voor het hele gezin. Na een informatief en vermakelijk bezoek aan de Zeehondencrèche kun je heerlijk de waddenomgeving gaan verkennen. Of, als het weer het toelaat, ga jij misschien zelfs wadlopen.

Pieterburen vakantie

Tot rust komen in je hotel

Nadat je de Zeehondencrèche en de omgeving hebt verkend! – keer je terug in je goede *** hotel, genaamd hotel Waddenweelde (lekker toepasselijk!). Het hotel beschikt onder andere over een zwembad en sauna waar je gebruik van kunt maken, evenals een speelveld met skelterbaan voor de kinderen. Dagelijks wordt er ontbijt geserveerd voor je, inbegrepen in de prijs. Het hotel wordt goed beoordeeld met een 7.0.

Pieterburen vakantie

screenshot van de deal

Pieterburen vakantie