Overnachten in een tiny house in Ermelo

In alle rust genieten van de natuur

Holidayguru tipt 08.02.21 tot 12.02.21
P.p. vanaf € 161,-

Wakker worden tussen de fluitende vogeltjes, wandelen door het bos en wijntjes drinken bij het kampvuur – dit duurzame natuurhuisje is de perfecte plek om tot rust te komen. Ga samen een midweek op pad in de natuur voor €161 per persoon.

Natuurhuisje Ermelo

In het bos aan de rand van Ermelo staat dit unieke natuurhuisje. Het wordt ook wel een tiny house genoemd, een klein huisje waarvan elke centimeter slim wordt benut. Het tiny house voldoet aan alle eisen om je helemaal thuis te voelen, zoals een keukentje, droogtoilet, pelletkachel en natuurlijk een comfortabel tweepersoonsbed. En oja! Niet te vergeten, je hebt ook nog eens een prachtig uitzicht op een heideveld. Dus als je geluk hebt zie je op de vroege ochtend misschien wel herten lopen!

Vakantie Ermelo

Ermelo is een plaats op de Veluwe in de Nederlandse provincie Gelderland. De tiny house staat aan de rand van Ermelo in het Speulderbos. Hier heb je genoeg mogelijkheden om er lekker op uit te gaan in de natuur. Ook zijn de steden Harderwijk en Ermelo leuk om eens te bezoeken, perfect voor een dagje winkelen en sightseeing.

screenshot van de deal

ss_ermelo2