Overnachten in een tiny house in Ermelo

Hier geniet je in alle rust en privacy!

Holidayguru tipt 28.08.20 tot 31.08.20
P.p. vanaf € 172,-

Hoe leuk is deze tiny house? En dat gewoon in Nederland! In Ermelo staat dit schattige natuurhuisje dat van alle gemakken is voorzien voor een heerlijke staycation.

Natuurhuisje Ermelo

In het bos aan de rand van Ermelo staat dit unieke natuurhuisje. Het wordt ook wel een tiny house genoemd, een klein huisje waarvan elke centimeter slim wordt benut. Het tiny house voldoet aan alle eisen om je helemaal thuis te voelen, zoals een keukentje, droogtoilet, pelletkachel en natuurlijk een comfortabel tweepersoonsbed. En oja! Niet te vergeten, je hebt ook nog eens een prachtig uitzicht op een heideveld. Dus als je geluk hebt zie je op de vroege ochtend misschien wel herten lopen!

Vakantie Ermelo

Ermelo is een plaats op de Veluwe in de Nederlandse provincie Gelderland. Het tiny house staat aan de rand van Ermelo in het Speulderbos. Hier heb je genoeg mogelijkheden om er lekker op uit te gaan in de natuur. Ook zijn de steden Harderwijk en Ermelo leuk om eens te bezoeken. In Ermelo heb je de mogelijkheid om gezellig te shoppen in het sfeervolle centrum of strijk neer op één van de vele gezellige terrassen. En in de historische Hanzestad Harderwijk vind je het grootste zeezoogdierenpark van Europa, het Dolfinarium.

screenshot van de deal

Screenshot deal