Je eigen kasteelhuisje midden in de natuur

Voel je de koning te rijk in dit rustig gelegen kasteelhuisje

  • Boekingskosten Inclusief
  • Vakantie zonder kinderen Adults only hotel
  • Ideaal voor koppels Hotel voor koppels
Holidayguru tipt 24.07.20 tot 26.07.20
P.p. vanaf € 97,50

Toe aan rust en ruimte? Dit kasteelhuisje is dé plek om je even helemaal terug te trekken van de bewoonde wereld. Compleet afgelegen is dit paleisje omringd door prachtige tuinen waardoor je je even in je eigen koninkrijk waant. Weg met die telefoon, pak een goed boek erbij of geniet gewoonweg van de stilte.

Natuurhuisje in Harkstede

Het kasteelhuisje ligt in het plaatsje Harkstede in de provincie Groningen. Geniet van de rust en het prachtige uitzicht op de tuin. Het huisje beschikt over alle moderne gemakken voor een ontspannen verblijf. Op de eerste verdieping kijk je je ogen uit bij het panoramauitzicht dankzij de glazen muren. Dit huisje is zó romantisch! En contactloos verblijf is ook mogelijk!

Vakantie in de natuur

Dit romantische huisje is gelegen in de middle of nowhere compleet omringd door niets anders dan natuur. Eindeloos fietsen en wandelen kan door Nationaal Park Drentsche Aa, het Noordlaarderbos, ’t Roegwold en ’t Dannemeer. Het bruisende Groningen ligt daarnaast op fietsafstand. Heb je dus zin in een middagje shoppen of cultuursnuiven, dan ben je er zo!

screenshot van de deal

Screenshot deal