slechts € 99,-

Vertrek voor een kleine vakantie naar het Sauerland. Nabij Winterberg ontvangt Landgasthof Wüllner je met open armen. Deze regio staat natuurlijk bekend als wintersport walhalla voor korte skivakanties, maar wist je dat er in de zomer ook harstikke veel dingen te doen is? Voor slechts €99 verblijf je al drie dagen in het hotel op basis van all-inclusive! Bekijk alle verdere informatie over deze aanbieding.

Winterberg vakantie

Landgasthof Wüllner

Landgasthof Wüllner vormt een prima uitvalsbasis voor tripjes in het Rothaar gebergte en de Höhenflug van Sauerland. Op slechts enkele minuten rijden ligt skigebied Bödefeld – Hunau. Je kunt gratis parkeren op de parkeerplaats direct naast de piste. De langste sleepliften van het Sauerland brengen je naar een hoogte van meer dan achthonderd meter. Roetsj naar beneden op de verlichte piste, met een lengte van zo’n 1500 meter. Het hotel ligt direct aan verschillende langlaufloipes. Andere bezienswaardigheden in de omgeving: de Panoramabrug van Winterberg (op zo’n 5 kilometer) en de zoutgrotten in het Orketal (11 kilometer).

Sauerland

All-inclusive hotel in het Sauerland

Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de all-inclusive formule. Deze omhelst een ontbijtbuffet, lunchpakket/snack en soep, 3-gangendiner of buffet en de drankjes (bier/wijn/fris) bij de lunch en het diner. ’s Middags rust je uit met koffie of thee en gebak. Leuke extra’s zijn de kegelavond, de minigolf en de sauna. Bovendien kun je gratis een bezoek brengen aan de Erzbergwerks in Ramsbeck, een voormalige ertsmijn. Met de mijntrein rijd je 1.5 kilometer de Dörnberg in. Voor de sportieveling beschikt het hotel ook nog over een fitness ruimte.

Sauerland

screenshot van de deal

Screenshot deal