slechts 22,- €

Even een nachtje weg van de dagelijkse sleur. Lange wandelingen over de stranden en duinen van Texel, heerlijk eten in de Koog of lekker met de fiets het eiland verkennen. Gelukkig is het eiland niet zo groot, en dus gemakkelijk te ontdekken met de fiets. Je zal overnachten in een heerlijk Fletcher hotel, waar ’s ochtends een ontbijtje voor je klaarstaat. Boek deze deal voor slechts €22 per persoon!

Genieten op Texel

Wat te doen op Texel? Ten eerste natuurlijk genieten van het strand, met een aantal lange strandwandelingen en een heerlijk kopje koffie in een van de gezellige strandtenten. Verder moet je zeker een bezoekje brengen aan de zeehondjes in Ecomare, op slechts 8 minuten fietsen van de Koog. Over de Koog gesproken, dit is een heel erg leuke plaats om te bezoeken. Gelegen in de buurt van het strand, met veel restaurantjes en campings in de buurt. Ga heerlijk uitwaaien op Texel en maak er ook nog eens een actieve vakantie van!

Fletcher Hotel Koogerend

Tijdens je vakantie Texel zal je verblijven in het Fletcher hotel Koogerend aan de rand van Den Burg. Dit kleinschalige hotel heeft een modern en knus interieur, en je zal vriendelijk door het hotel worden ontvangen met een welkomstdrankje. Verder kan je hier elke ochtend aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet, zodat je de fiets- en wandeltochten met een volle buik kunt beginnen! Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel en bij het vertrek krijg je een gratis fles wijn.

screenshot van de deal

Texel