slechts € 59,-

Er even tussenuit in eigen land met deze all inclusive vakantie in Zeeland, in het zeer goede hotel de Elderschans, inclusief onbeperkte toegang tot de spa en fitness, voor maar €59. Je verblijft in Hotel de Elderschans, dat in 2016 nog uitgeroepen was tot het populairste hotel van Nederland! Bij deze vakantie in Nederland deal verblijf je op all inclusive basis (inclusief onbeperkt CHAMPAGNE, whiskey, wijn en wodka!) met onbeperkt toegang tot de sauna en fitness. Dat alles voor €59, dat is toch te gek?!?! Bekijk hier snel alle details voor dit super voordelige hotelarrangement.

Natuur in Zeeland

Vakantie Zeeland

Stap in de auto (of als je in de buurt woont lekker Hollands op de fiets) en reis naar de zuidelijke provincie voor een heerlijke vakantie in Zeeland. Je verblijft in de regio Zeeuws-Vlaanderen, het meest zuidelijke deel van de provincie Zeeland. Je zit dicht bij de Nederlands-Belgische grens. Geniet van alle rust en natuur in Zeeland en wissel het af met de gezelligheid van bruisend Brugge, gezellig Gent of knotsgek Knokke (ik kon geen beter bijpassend woord bedenken met de K, maar Knokke is zeker een knotsgekke bedoening!). Voor Brugge kan ik je trouwens zeker aanraden mijn Travel Magazine te lezen vol Brugge tips!

Strand van Zeeland

Hotel de Elderschans in Zeeland

Verblijf jij tijdens je vakantie in Zeeland in hotel de Elderschans? In 2016 uitgeroepen tot zowel “beste all inclusive hotel van Nederland” als “populairste hotel van Nederland!” Je krijgt hier elke dag een uitgebreid ontbijtbuffet, een lunchbuffet en een avondbuffet. Je kunt onbeperkt alle dranken van de kaart bestellen, inclusief wijn, whiskey en wodka (‘de drie W’s’). Daarnaast kun je onbeperkt de sauna en fitness bezoeken, ook fijn! Op Tripadvisor krijgt dit hotel – vanzelfsprekend – een zeer goede beoordeling van 4 van de 5 sterren. Wil je meer weten over all inclusive vakanties of zoek je toch een andere all inclusive deal? Kijk dan eens op mijn pagina met de beste deals en veel info voor jouw perfecte all inclusive vakantie.

vakantie zeeland
Maak een uitstapje naar Brugge

screenshot van de deal

Screenshot van de deal