Ik heb een superleuke deal gevonden voor de hele familie! Een spetterend weekend of geweldige midweek naar vakantiepark Duinrell vanaf €129! Daar kikker je van op!

duinrell

Tijdens je verblijf in Duinrell krijg je onbeperkt toegang tot het Tikibad gedurende openingstijden, dus pret voor het hele gezin gegarandeerd! Het waterglijbanenparadijs heeft maar liefst elf spannende glijbanen. Voel de adrenaline door je lichaam gieren in de Tyfoon, de Blits en de Flits of tol op hoge snelheid rond in de enorme trechter van de Cycloon! Je kunt ook een mooie wandeling in de schitterende omgeving maken en in de avond speel je gezellig een familiespelletje in je knusse Duingalow.

Je kunt deze deal boeken in verschillende periodes tot en met maart 2016. Je verblijft deze vakantie in een Duingalow. De Duingalows zijn volledig en comfortabel ingericht en voorzien van een gezellige woonkamer met een zit- en eethoek met openslaande deuren naar het terras. Verder zijn alle Duingalows voorzien van een compleet ingerichte keuken met alle basisvoorzieningen. Je kunt ook kiezen voor een Comfort Duingalow, met onder andere een vaatwasser.

frog

Wat let je nog? Boek snel want daar kikker je van op!

Boek nu snel! Bekijk deze deal

duinrell

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:
Icon_Taxi

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)