Ik heb weer een leuke hoteldeal gevonden. Op hotelspecials krijg je nu 46% korting als je vandaag boekt! Je verblijft dan 3 dagen voor maar €22,25 per nacht inclusief heerlijk ontbijtje.

Je bent in Valkenburg direct in de natuur, de steile kalkrijke hellingen maken het wandelen in de bossen tot een heel bijzondere ervaring ook kan je ervoor kiezen om prachtige fietstochten te maken. Het centrum zelf is ook dichtbij waar je een van de velegrotten en steenkolenmijn kan bewonderen. Wil je lekker shoppen, binnen een paar minuten rijden ben je al in Maastricht. Na een dagje kan je heerlijk tot rust komen in het zwembad en de sauna van het hotel.

Je verblijft met deze aanbieding in het 3-sterren Best Western Hotel Walram in Valkenburg. De aanbieding geldt bij aankomst vanaf 2 januari 2015 t/m maart 2015 en is beoordeeld met een 7.5! Een leuk extraatje is dat je 2 toegangskaarten krijgt voor het casino voor een leuk avondje uit.

De beschikbaarheid is beperkt dus ik raad  je aan snel te boeken!

Europe_Netherlands_Valkenburg_002

Boek deze deal nu! Meer van deze deals!

Knipsel

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)