4* Van der Valk Dordrecht arrangement

Inclusief ontbijt, 3-gangendiner en meer!

Holidayguru tipt 13.11.20 tot 14.11.20
P.p. vanaf € 90,-

Ben jij wel toe aan een verwenweekendje? Trakteer jezelf en je geliefde op dit Luxury Lifestyle arrangement in het 4* Van der Valk Hotel Dordrecht. Voor €90 slaap je in een moderne superior kamer, geniet je van een heerlijk ontbijt en 3-gangendiner én krijg je een Rituals geschenkset cadeau!

Van der Valk Hotel Dordrecht

Het Van der Valk Hotel Dordrecht is een geweldige plek voor een weekendje sfeer en ontspanning. Laat jezelf in de watten leggen in het schitterende wellness centrum van het 4* hotel, geniet van culinaire hoogstandjes in het restaurant en droom heerlijk weg in de luxueuze superior kamer. De volgende ochtend smul je ook nog eens van een uitgebreid en vers ontbijt. Genieten maar!

Weekendje Dordrecht

Wordt het een weekendje stad of natuur? Tijdens een verblijf in het Van der Valk Hotel Dordrecht hoef je niet te kiezen: het luxueuze 4* hotel heeft namelijk een geweldige ligging tussen het sfeervolle centrum van Dordrecht en de groene natuur van Nationaal Park De Biesbosch! Ga een dagje shoppen en cultuur snuiven in de binnenstad en maak de volgende dag een avontuurlijke fiets-, wandel- of boottocht in de buitenlucht.

screenshot van de deal

ss_dordrecht2