Romantisch bubbelen in luxe hotel nabij Den Haag

3-daags arrangement met privéjacuzzi + dagelijks ontbijt

Holidayguru tipt 12.10.20 tot 14.10.20
P.p. vanaf € 85,-

Op zoek naar een romantisch uitje? Met deze hoteldeal geniet je van een heerlijk weekendje weg in het luxe Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp en slaap je in een kamer met privéjacuzzi. En dat voor slechts €85 per persoon, inclusief ontbijt. Ook data beschikbaar in de herfstvakantie!

Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp

Tijdens dit romantische weekendje weg verblijf je in een van de ruime kamers in het trendy Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp. Alles kamers hebben een luxe uitstraling en beschikken over een privéjacuzzi! Na een dagje shoppen in Den Haag of een strandwandeling in Scheveningen is het heerlijk ‘thuiskomen’ in het hotel en de dag al bubbelend afsluiten. Het hotel beschikt ook over een gastronomisch restaurant waar je van de smakelijkste gerechten kunt smikkelen.

Weekendje Den Haag

Het hotel ligt op ongeveer een kwartiertje rijden van het bruisende Den Haag. Heerlijk shoppen in de Frederik-Hendriklaan – één van de mooiste winkelstraten van Nederland -, cultuursnuiven op het Binnenhof en de musea of maak een romantische strandwandeling in Scheveningen!

screenshot van de deal

ss_den_haag