Ga deze kerstvakantie op avontuur in het noorden van het land tijdens een weekendje Leeuwarden. Voor €78 overnacht je in het luxueuze Van der Valk Leeuwarden, inclusief ontbijt en een uitgebreid 3-gangendiner.

Van der Valk Leeuwarden

Tijdens je weekendje Leeuwarden verblijf je in het 4* Van der Valk Leeuwarden. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor een uitje vol afwisseling. Huur een fiets bij de receptie en binnen enkele minuten sta je al in het historische centrum, terwijl je onderweg de mooie natuur bewondert. Na een dag vol impressies kun je even lekker tot rust komen – en opwarmen – in de sauna. ’s Avonds ben je welkom in het hotelrestaurant voor een culinair 3-gangendiner en na een heerlijke nachtrust in de Comfort Kamer staat je een uitgebreid ontbijtbuffet te wachten.

Weekendje Leeuwarden

Historische grachten, monumenten en musea – geen wonder dat Leeuwarden ook wel Klein Amsterdam wordt genoemd! Trek er samen op uit in de Friese hoofdstad en laat je verrassen door deze culturele parel. Naast sightseeing is Leeuwarden ook een geweldige winkelstad en foodies kunnen zich uitleven in de Kleine Kerkstraat, met meer dan dertig speciaalzaken. Zet je tanden in een traditioneel stuk suikerbrood en je kunt er weer even tegenaan.

screenshot van de deal

ss_leeuwarden