Begin het nieuwe jaar goed met een luxe nachtje weg in deze te gekke wellness suite! Voor €111 boek je een overnachting in deze suite met jacuzzi én sauna bij Van der Valk Hotel Vianen.

Wellness Suite bij Van der Valk Hotel Vianen

De Wellness Suite is een van de mooiste kamers in Van der Valk Hotel Vianen. Deze ruime suite van 52 vierkante meter heeft een eigen jacuzzi, sauna en stoom-douche cabine! Je hoeft dus helemaal de stad niet in voor een leuk nachtje weg, maar kunt lekker bubbelen en relaxen in je eigen kamer. In het restaurant van het hotel ben je welkom voor een gezellig avondje tafelen, maar je kunt ook lekker roomservice bestellen.

Weekendje weg Utrecht

Van der Valk Hotel Vianen heeft naast hele mooie suites en een fijn restaurant, ook nog eens een eigen wellnesscentrum, fitnessruimte én binnenzwembad. Bovendien sta je vanuit dit 4* hotel in slechts tien minuten in Utrecht, een van de leukste steden van Nederland. Ga een middagje shoppen aan de Oudegracht, slenter door de oude binnenstad of stap in een kano en peddel door de grachten. Of neem een kijkje bji Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland.

screenshot van de deal

Screenshot deal