Van der Valk Wellness Suite

Met jacuzzi en sauna!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Boekingskosten geen!
  • Toeristenbelasting €2 p.p.p.n.
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 07.01.21 tot 08.01.21
P.p. vanaf € 111,-

Ga het nieuwe jaar goed van start en boek een luxe overnachting deze te gekke wellness suite! Voor €111 slaap je al een nachtje in deze suite met jacuzzi én sauna in Van der Valk Vianen.

Wellness Suite bij Van der Valk Hotel Vianen

De Wellness Suite is een van de mooiste kamers in Van der Valk Hotel Vianen. Deze ruime suite van 52 vierkante meter heeft een eigen jacuzzi, sauna en stoom-douche cabine! Je hoeft dus helemaal de stad niet in voor een leuk nachtje weg, maar kunt lekker bubbelen en relaxen in je eigen kamer. In het restaurant van het hotel ben je welkom voor een gezellig avondje tafelen, maar je kunt ook lekker roomservice bestellen.

Weekendje weg Utrecht

Van der Valk Hotel Vianen heeft naast hele mooie suites en een fijn restaurant, ook nog eens een eigen wellnesscentrum, fitnessruimte én binnenzwembad. Bovendien sta je vanuit dit 4* hotel in slechts tien minuten in Utrecht, een van de leukste steden van Nederland. Ga een middagje shoppen aan de Oudegracht, slenter door de oude binnenstad of stap in een kano en peddel door de grachten. Of neem een kijkje bji Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland.

screenshot van de deal

ss_vianen