Wellness suite in Utrecht

Met eigen jacuzzi én sauna!

Holidayguru tipt 01.02.21 tot 02.02.21
P.p. vanaf € 123,-

Deze deal is voor alle luxepaardjes! Breng samen een nachtje door in de welness suite van Van der Valk Hotel Utrecht. Deze waanzinnige suite heeft een eigen jacuzzi én sauna. Als dat niet genieten wordt!

Van der Valk Hotel Utrecht – Wellness Suite

De Wellness Suite is zonder twijfel de mooiste kamer van het Van der Valk Hotel Utrecht. Deze luxe suite is 80 vierkante meter groot, heeft een tweepersoons jacuzzi, een ruime zithoek met open haard, twee flatscreen tv’s en ook nog eens een eigen sauna. Dit wordt echt genieten! Tegen een meerprijs geniet je ook nog van een roomservice ontbijt in je suite.

Luxe weekendje Utrecht

Voor een gezellig weekendje weg in eigen land zit je in Utrecht helemaal goed! Plof – wanneer het weer mag –  neer op een terrasje aan de Oudegracht en kijk met een biertje in je hand naar de voorbijvarende bootjes en kano’s of ga zelf het water op en peddel door de Utrechtse grachten. Of ga lekker een middagje winkelen en shop een hele nieuwe najaarsgarderobe bij elkaar. Check mijn Travel Magazine voor meer tips en bezienswaardigheden in Utrecht.

screenshot van de deal

Screenshot deal