Het is bijna zomer op de Veluwe en dat betekent veel fluitende vogeltjes, roze bloesem, paarse heide en een aangenaam zonnetje. Tel daar een comfortabel viersterrenhotel, een 3-gangenkeuzediner, elke ochtend een ontbijtbuffet, een dag fietshuur en vrij gebruik van zwembad, sauna en stoombad bij op en je verblijf kan niet meer stuk. Vakantie in eigen land was nog nooit zo fijn!

In dit viersterrenhotel word je op en top in de watten gelegd! Op de dag van aankomst word je verwend met een heerlijk driegangendiner naar keuze in de gezellige Brasserie. De ochtend begin je met een goed ontbijt, waarna je op de huurfiets stapt en de natuur kunt verkennen. Na een heerlijke dag kun je volop nagenieten in het binnenzwembad, de sauna of het Turks stoombad. Voor een gezellige afsluiting van de dag is de bar van het hotel geopend tot middernacht.

Bij deze aanbieding is aankomst mogelijk t/m eind december 2014. Daarnaast raad ik je aan snel te boeken ,want de beschikbaarheid is beperkt!

Artikelbild_Hotel_Zimmer

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Nijkerk

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)