Sprookjes bestaan niet… of toch wel? En óf ze bestaan! Zodra je de lange oprit van Kasteel De Essenburgh – Hampshire Classic op rijdt, waan je je direct in een sprookje. En wat voor een! Geniet van de prachtige ligging tussen bossen en heidevelden, van de romantische tuin, de gezellige Hanzestad Hardewijk én van een vorstelijk ontbijt en driegangendiner. Een flesje prosecco staat voor je klaar, net als een fiets om de mooie omgeving te verkennen. Vorstelijk genieten doe je in het groene hart van de Veluwe!

Kasteel de Essenburgh – Hampshire Classic bevindt zich op een prachtig landgoed op de Veluwe. Een oase van rust heerst over het landgoed, dat omringd wordt door bossen en uitgestrekte heidevelden. Voor lunch en diner kun je terecht in het restaurant, waar alles zelf wordt gemaakt met de meest verse ingrediënten. Als de zon schijnt kun je heerlijk op het terras zitten met uitzicht op de romantische kasteeltuin.

Kamers
De hotelkamers zijn gelegen in de aanbouw van het kasteel of in het bijgebouw “de Hoeve” en zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, douche, toilet, televisie en bureau.

Je kan hier terecht tot eind augustus 2014. Boek wel snel, aangezien de actie alleen vandaag nog loopt!

Ga hier naar de deal! Bekijk deze deal

Scherm Essenburgh

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)