Herfstvakantie op de Veluwe

3-daags arrangement inclusief ontbijt en een diner

Holidayguru tipt 11.10.20 tot 13.10.20
P.p. vanaf € 75,-

Even helemaal tot rust komen op de Veluwe met dit 3-daags hotelarrangement. Voor €75 verblijf je in een heerlijk hotel nabij Arnhem en bevind je je midden in de natuur. Naast je overnachtingen zijn ook je ontbijtjes inbegrepen én smul je op de eerste avond van een heerlijk 3-gangendiner.

Postillion Hotel Arnhem

Tijdens dit welverdiende weekendje weg verblijf je in het uitstekende Postillion Hotel Arnhem. Zoals de naam al doet vermoeden vind je dit hotel in het historische Arnhem. Op de eerste dag is er een warm welkom met een drankje en een 3-gangendiner in het restaurant van het hotel. In de ochtend begin je de dag met een lekker ontbijt. Na een dag vol avontuur sluit je de dag af met een drankje in de gezellige bar.

Vakantie op de Veluwe

Trek er op uit en geniet van de rust en ruimte op de Veluwe. Spot hertjes tijdens een wandeling op Nationaal Park de Hoge Veluwe, maak een lange fietstocht over de slinger paadjes en zelfs voor een portie cultuursnuiven ben je op de Veluwe aan het juiste adres. Bewonder de kunstwerken van onder andere Vincent van Gogh in het Kröller-Müller Museum of maak een wandeling door het historische stadscentrum van Arnhem. Shopliefhebbers kunnen helemaal los in de vele leuke winkels en ateliers in Arnhem.

screenshot van de deal

ss_arnhem2