Even uitblazen op de Veluwe? Dat kan nu voor een scherpe prijs in het fijne 4-sterrenhotel Princess Epe inclusief ontbijt en gratis toegang tot het zwembad!

De ochtend begin je met het maken van een lange wandeling over de mistige heide, waarna je voldaan aanschuift voor het uitgebreide ontbijt in het hotel. Vervolgens huur je een fiets voor €12,50 en bezoek je Paleis het Loo om vervolgens een fietstocht te maken in het natuurgebied en met een beetje geluk kom je oog in oog te staan met een prachtig edelhert!

Hotel Princess Epe is een 4-sterrenhotel dat midden tussen de bossen en heidevelden ligt. Het hotel beschikt over alles wat je maar wensen kan, een restaurant, een gezellige bar, bowlingbanen, een lekker verwarmd binnenzwembad, een tennisbaan en zo kan ik nog wel even doorgaan… Je leest het al: dit is een geweldig hotel!

Je boekt deze korte vakantie voor €59 per persoon bij aankomst op zondag tot en met woensdag. Bij aankomst op donderdag tot en met zaterdag betaal je €69 per persoon! Voor de exacte aankomstdatums raad ik je aan om de kalender te bekijken.

Wil jij even tot rust komen? Dan raad ik je aan snel een datum te zoeken en te boeken!

Europe_Netherlands_Veluwe_005

Boek nu deze topdeal! Bekijk meer van deze deals

hotel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)